Prijavi se

Hej ti,

hvala ti što želiš #influensatiodgovorno i što zajedno s nama preuzimaš odgovornost u kreiranju sigurnijeg online okruženja svima nama, a posebno budućim generacijama.

Ispred tebe se nalazi obrazac za prijavu u Školu odgovornog influensanja.

Postoje dva načina ispunjavanja prijavnog obrasca:

 1. Odabirom „Influencer sam i želim krenuti u proces certificiranja od strane Centra za sigurniji internet“ uz ostale podatke ostavljaš nam i poveznicu na društvenu mrežu na kojoj kreiraš sadržaj (ili više njih) te pristaješ da stručnjaci Centra za sigurniji internet pregledaju sadržaj koji objavljuješ i ulaziš u postupak certificiranja. Za više informacija pogledaj najčešća pitanja.
 2. Odabirom „Želim steći nova znanja o sigurnosti na internetu i zanima ne ova tema“ unosiš svoje podatke, nakon unosa dobit ćeš korisničko ime i lozinku te nakon odlušanih svih edukacijskih modula dobit ćeš Diplomu Centra za sigurniji Internet o položenoj Školi odgovornog influesanja. Za više informacija pogledaj najčešća pitanja.

 

Sretno!

Tim Škole odgovornog influensanja

  Dodatne informacije

  Zbog osjetljivosti tema pojedinih webinara, registraciju korisnika ne možemo vršiti automatski. Molimo Vas za strpljenje dok obradimo podatke.

  Postoji mogućnost da će vam mail sa podatcima biti automatski premješten “spam”, stoga Vas molimo da provjerite pretinac neželjene pošte.

  Hvala Vam na razumijevanju.

  Imaš korisnički račun?